Wheel Config'de potansiyometreli direksiyon yarım dönüyor

Silicone Android Uygulaması

mrtcnblgc

Rütbesiz
İfade skoru
2
Herkese merhabalar. Potansiyometre ile direksiyon seti yapmak istemiştim fakat Wheel Config'de direksiyon potun sadece yarısında dönüyor, geri kalan kısımda dönmüyor. Pedalları da pot ile yaptım fakat onda böyle bir sıkıntı yok. 10K'lık potu A0'a bağladım. Sebebini bilip beni aydınlatan varsa sevinirim.

Akif

Gold Sample
İfade skoru
4.549
Herkese merhabalar. Potansiyometre ile direksiyon seti yapmak istemiştim fakat Wheel Config'de direksiyon potun sadece yarısında dönüyor, geri kalan kısımda dönmüyor. Pedalları da pot ile yaptım fakat onda böyle bir sıkıntı yok. 10K'lık potu A0'a bağladım. Sebebini bilip beni aydınlatan varsa sevinirim.
1656884455913.png

Linearity tuşuna basıp ölü bölgeyle oynayın.

KS
mrtcnblgc

mrtcnblgc

Rütbesiz
İfade skoru
2
Yok maalesef bu da olmadı. Bu seferde sağa azıcık döndürmemde dönüş tamamlanıyor ama sola doğru dönüşte daha fazla döndürmemde tamamlanıyor. Daha önce wheel configde çok iyi bir şekilde çalıştırmıştım aynı cihazı ama nedense şimdi çok farklı davranıyor. Bir türlü çözemedim.
Teşekkür ederim bu arada.

KS
mrtcnblgc

mrtcnblgc

Rütbesiz
İfade skoru
2
Bu wheel config için resmi bir sayfası filan var mı? Acaba sürüm eski filan ondan mı yapıyor?

Akif

Gold Sample
İfade skoru
4.549
KS
mrtcnblgc

mrtcnblgc

Rütbesiz
İfade skoru
2
MMJOY'da da şöyle bi sıkıntı var tek bir giriş bağladığımda sorunsuz çalışıyor. Direksiyon ve pedalları bağladığımda sadece bir tanesini görüyor. Kartımda sıkıntı yok. Arduino IDE ile her potu her girişi tek tek denedim ama kafayı yemek üzereyim. Karta bir sıfırlama atmam mümkün mü acaba?

Bu içeriği görüntüleyen kullanıcılar

Silicone Makale

Yeni konular

Silicone YouTube