Wii parçalarının hareket etmesi normal mi?

Silicone Android Uygulaması

Kerbe

Silver Sample
İfade skoru
1
Birkaç gün önce ikinci el Nintendo Wii almıştım. Fakat ilerleyen günlerde aksesuarlarının ve cihazın güç girişinde gözüme çarpan hareket etmeler var. Normal kullanımda hiçbir sorun yaşatmıyorlar ama yine de normal olup olmadığını bilememem canımı sıkıyor. Wii sahibi olanlar varsa bunların normal olup olmadığını söyleyebilir mi lütfen?

Samotne3030

🍪
Süper Moderatör
Katkıda Bulunan
İfade skoru
11.938
Kumandaki esneme normal bence. Yıllar boyunca plastik klipsler esnemiş olabilir.

Konsoldaki oynamayı anlayamadım. Stand kısmı mı yoksa konsolun asıl kapağı mı oynuyor?
Stand oynuyorsa tabii ki sorun değil ancak konsolun asıl kapağı oynuyorsa plastik klipslerden biri kırılmış olabilir veya klips ile kasa arasında bir parça sıkışmış olabilir.

Konsol sorunsuz çalışıyorsa çok da endişelenmeye gerek yok bence.

KS
Kerbe

Kerbe

Silver Sample
İfade skoru
1
Kumandaki esneme normal bence. Yıllar boyunca plastik klipsler esnemiş olabilir.

Konsoldaki oynamayı anlayamadım. Stand kısmı mı yoksa konsolun asıl kapağı mı oynuyor?
Stand oynuyorsa tabii ki sorun değil ancak konsolun asıl kapağı oynuyorsa plastik klipslerden biri kırılmış olabilir veya klips ile kasa arasında bir parça sıkışmış olabilir.

Konsol sorunsuz çalışıyorsa çok da endişelenmeye gerek yok bence.
Konsol ve stand arası oynuyor, çok şükür ki GameCube port ve hafıza kartı girişlerindeki kapakta bir sıkıntı yok :D Sadece normal olup olmadığını merak etmiştim, teşekkür ederim.

Kapak derken tam olarak hangi kapaktan kast ettiğinizi anlamadım bu arada, ondan GameCube kapağıdır diye düşündüm.

Bu içeriği görüntüleyen kullanıcılar

Silicone Makale

Yeni konular

Silicone YouTube